Auto-Service Thomas Facebook

Services van Auto-Service Thomas

Auto-Service Thomas biedt heel wat mogelijkheden voor uw wagen. Hieronder vindt u wat hij allemaal kan doen voor u en uw geliefd voertuig.

Spuitcabine

Doordat Auto-Service Thomas over een professionele spuitcabine beschikt, is hij in staat om uw wagen te herspuiten, te herstellen van een ongeval, ...

Carrosserie

Een ongeluk gehad met de auto en ziet uw auto er niet meer uit zoals die hoort eruit te zien? Auto-Service Thomas herstelt niet enkel motorische problemen maar zorgt er ook voor dat het koetswerk van uw auto terug is zoals ervoor. Hiervoor gebruikt Thomas deels zijn spuitcabine.

Restauratie

Ook houdt Auto-Service Thomas zich bezig met het restaureren van oldtimers. We geven jouw oude auto een volledig nieuw leven en bij aflevering ziet hij er zo goed als nieuw uit!

Autovelgen

Zijn je autovelgen oud, versleten, en merk je niet meer welke kleur ze hadden? Auto-Service Thomas zorgt ervoor dat je oude velgen er als nieuw uitzien! U bepaalt zelf de kleur en de combinaties.

Motorische herstellingen

Rijdt je wagen niet meer zoals hij hoort te rijden? Geen zorgen! Thomas is gespecialiseerd in het herstellen van motorische problemen.

Motoren

Thomas heeft een grote liefde voor zijn sport: motorrijden. Ook heeft hij ervaring in het herstellen van problemen aan uw motor. Het (her)spuiten van uw motor in een nieuwe/oude kleur is voor hem ook geen stap te ver.

Heftrucks

U kan nu ook terecht bij Auto-Service Thomas voor herstellingen aan uw heftruck!

Schadebestek

Onlangs een ongelukje gehad met de wagen? Kom gerust eens langs, wij meten de schade op en stellen een schadebestek op. U heeft het bestek binnen enkele dagen.